0 ítems Veure carret

l'estació número 3


l'estació número 3 / 2016


L’Estació, revista transatlàntica multilingüe d’arts, poètiques i polítiques, neix a Barcelona, amb seu a Ciutat de Mèxic i a Barcelona, amb l’ambició de contribuir al debat crític i cultural i al creuament d’idees, imatges, llengües, disciplines i singularitats.

L’Estació és una aventura col·lectiva que s’adreça a tots aquells que desitgen conèixer i compartir altres mons possibles, que estan també en aquest, i que presentem ara i aquí. Una invitació al viatge i als encontres inesperats. Entre autors, llengües, disciplines, cultures, sensibilitats.

El primer número de L’Estació apareixerà la tardor de 2015. Entre els autors que participaran a L’Estació cal comptar amb Chantal Maillard, Quay Brothers, Marina Garcés, Damián Ortega, Jacques Rancière, Alfredo Jaar, Perejaume, Itziar González, Frederic Amat, Joan Fontcuberta, Juan Villoro i Carles Santos, entre d’altres.

L’Estació, projecte de creació artística i poètica, de reflexió filosòfica i política, tindrà una periodicitat estacional (quatre números a l’any) i oferirà en cada lliurament el diàleg obert, atzarós i inèdit entre imatge i text, entre un creador d’imatges (artista visual, arquitecte, músic, etc.) i un escriptor (poeta, filòsof, assagista, etc.). La imatge no il·lustrarà el text, ni el text comentarà ni reflexionarà sobre la imatge o l’autor de la imatge. Text i imatge seran realitats autònomes i independents que, sense un tema predefinit, es trobaran a L’Estació.

L’Estació tindrà versió en paper i digital. La versió en paper contindrà el text publicat en la llengua original. L’Estació serà en format paper DIN A3, en tiratge de 1000 exemplars, al preu de 4 €. I en edició limitada de 100 exemplars, amb una obra gràfica original signada i numerada, al preu de 75 € només per als subscriptors. Així mateix, hi haurà una versió digital lliure i gratuïta al web. En la versió digital es podrà llegir el text en la llengua original i traduït al català, al castellà i a l’anglès.

www.lestacio.cat
 
Preu: 4,00€